Belgische innovaties voor het toekomstig energiesysteem
De energietransitie komt in een stroomversnelling waarbij kennisuitwisseling over de landsgrenzen cruciaal is. In het project ConnectSME zijn door The Green Village verschillende vouchers uitgegeven aan Belgische innovatieve start-ups en MKB’s. Deze vouchers maken het mogelijk om hun nieuwste innovatie voor het toekomstig energiesysteem te testen in fieldlab The Green Village, in een realistische omgeving met unieke testfaciliteiten.
Met dit slotevent worden de innovaties aan je voorgesteld en delen ze hun successen en uitdagingen bij de ontwikkeling van hun product. Waar liggen kansen om de Nederlandse markt te betreden met hun innovatie?
In de middag kunnen de innovators hun product pitchen tijdens rondleidingen over The Green Village. Op dezelfde dag is namelijk het start-event van het Open Innovatie Warmtenet, waar veel Nederlandse bedrijven en organisaties uit de energietransitie wereld aanwezig zullen zijn.
Programma
11:00 Introductie The Green Village – Arnoud van der Zee, programmamanager The Green Village
11:10 Voorstel vier ondernemers haalbaarheidsstudies – Stefan Hoekstra, projectmanager The Green Village
11:20 Innovatie van Alari (demo) – Buvana Lefevre, founder Alari Technologies B.V.
11:30 Innovatie van Heau (demo) – Philip Bijnense, co-founder Heau B.V.
11:40 Innovatie van From Waste To Wind (demo) – Bram Peirs, founder From Waste To Wind
11:50 Miniworkshop betreden Nederlandse markt
12:30 Pitch bij rondleiding 24/7 Energy Hub
12:45 Lunch
13:30 Pitch bij rondleiding WarmteNet
Locatie MOR gebouw op The Green Village, Van den Broekweg 4 in Delft
Tijd 26 juni 11:00-14:00 uur
Voor wie Het slotevent is voor ConnectSME ondernemers die een voucher 1 of voucher 2 hebben gedaan bij The Green Village en iedereen die hierin geïnteresseerd is.
Partners
ConnectSME is een consortium bestaande uit Flux50, Brainport Smart District, Green Energy Park, Snowball, TU Eindhoven, VITO/EnergyVille, CleanTech Delta en The Green Village. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Interreg Vlaanderen-Nederland, VLAIO, Provincie Noord-Brabant en Provincie Limburg.